愛媛大学図書館

The new international confectioner : confectionery, cakes, pastries, desserts and ices, savouries

edited by Wilfred J. Fance ; produced by René Kramer. -- 2nd fully revised ed. -- Virtue, 1973. <BB30057185>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 中央館 書庫5層-洋
596.6/F1 0112175345732 通常 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 中央館
配置場所 書庫5層-洋
請求記号 596.6/F1
資料ID 0112175345732
状態 通常
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 The new international confectioner : confectionery, cakes, pastries, desserts and ices, savouries / edited by Wilfred J. Fance ; produced by René Kramer
版事項 2nd fully revised ed
出版・頒布事項 London : Virtue , 1973
形態事項 xv, 890 p. : ill. (some col.) ; 27 cm
注記 Previous ed. published in 1968 under title: The International confectioner
注記 Includes index
学情ID BA45730123
本文言語コード 英語
著者標目リンク Fance, Wilfred J. <> ed
著者標目リンク Kramer, René <AU10046477>
分類標目 LCC:TX763
分類標目 DC:664/.15
件名標目等 Confectionery
件名標目等 Pastry