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Methods in food analysis : physical, chemical, and instrumental methods of analysis

edited by Maynard A. Joslyn. -- 2nd ed. -- Academic Press, 1970. -- (Food science and technology : a series of monographs). <BB30239202>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 中央館 書庫5層-洋
498.55/J1 0112175661230 通常 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 中央館
配置場所 書庫5層-洋
請求記号 498.55/J1
資料ID 0112175661230
状態 通常
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Methods in food analysis : physical, chemical, and instrumental methods of analysis / edited by Maynard A. Joslyn
版事項 2nd ed
出版・頒布事項 New York : Academic Press , 1970
形態事項 xix, 845 p. : ill. ; 24 cm
書誌構造リンク Food science and technology : a series of monographs <BB00036456>//a
注記 Includes index
学情ID BA18331329
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Joslyn, Maynard Alexander, 1904- <AU10136782>
分類標目 LCC:TX541
分類標目 DC:664/.07
件名標目等 Food -- Analysis