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Fruit and nuts : first supplement to the fifth edition of McCance and Widdowsons's The composition of foods

B. Holland, I.D. Unwin and D.H. Buss ; : pbk. -- Royal Society of Chemistry and Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, 1992. <BB00284450>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 : pbk 中央館 書庫5層-洋
498.51/HO 0112192010582 通常 0件
No. 0001
巻号 : pbk
所蔵館 中央館
配置場所 書庫5層-洋
請求記号 498.51/HO
資料ID 0112192010582
状態 通常
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Fruit and nuts : first supplement to the fifth edition of McCance and Widdowsons's The composition of foods / B. Holland, I.D. Unwin and D.H. Buss
出版・頒布事項 Cambridge : Royal Society of Chemistry and Ministry of Agriculture, Fisheries and Food , c1992
形態事項 vii, 136 p. ; 25 cm
巻号情報
巻次等 : pbk
ISBN 0851863868
巻号情報
ISBN 0851863868
その他の標題 不使用・別形式でのタイトル副出:McCance and Widdowson's The composition of foods
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA14356383
本文言語コード 英語
著者標目リンク Holland, B.
著者標目リンク Unwin, I. D.
著者標目リンク Buss, D. H.
著者標目リンク Royal Society of Chemistry (Great Britain)
著者標目リンク Great Britain. Ministry of Agriculture, Fisheries and Food