Ehime University Library

七訂食品成分表

香川芳子監修 ; 2016 : セット - 2020資料編. -- 女子栄養大学出版部, 2016. <BB30304433>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-2 of about 2

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date Reservation
0001 2019 : セット Agricultural Lib. 開架-和図書
498.51/SY/2019 0312019073462 通常 0items
0002 2020 : セット Agricultural Lib. 開架-和図書
498.51/SY/2020 0312020065926 通常 0items
No. 0001
Volumes 2019 : セット
Library Agricultural Lib.
Location 開架-和図書
Call No 498.51/SY/2019
Material ID 0312019073462
Status 通常
Due Date
Reservation 0items
No. 0002
Volumes 2020 : セット
Library Agricultural Lib.
Location 開架-和図書
Call No 498.51/SY/2020
Material ID 0312020065926
Status 通常
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 七訂食品成分表 / 香川芳子監修
シチテイ ショクヒン セイブンヒョウ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 女子栄養大学出版部 , 2016.4-
physical description area 冊 ; 26cm
Volume Information
volumes 2016 : セット
ISBN 9784789510165
Volume Information
volumes 2016本表編
Volume Information
volumes 2016資料編
Volume Information
volumes 2017 : セット
ISBN 9784789510172
Volume Information
volumes 2017本表編
Volume Information
volumes 2017資料編
Volume Information
volumes 2018 : セット
ISBN 9784789510189
Volume Information
volumes 2018本表編
Volume Information
volumes 2018資料編
Volume Information
volumes 2019 : セット
ISBN 9784789510196
Volume Information
volumes 2019本表編
Volume Information
volumes 2019資料編
Volume Information
volumes 2020 : セット
ISBN 9784789510202
Volume Information
volumes 2020本表編
Volume Information
volumes 2020資料編
variant titles 異なりアクセスタイトル:食品成分表
ショクヒン セイブンヒョウ
variant titles 異なりアクセスタイトル:7訂食品成分表
シチテイ ショクヒン セイブンヒョウ
variant titles 異なりアクセスタイトル:七訂食品成分表 : 「日本食品標準成分表2015年版(七訂)」準拠
シチテイ ショクヒン セイブン ヒョウ : ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブン ヒョウ 2015ネンバン ジュンキョ
variant titles 異なりアクセスタイトル:食品成分表 : 「日本食品標準成分表2015年版(七訂)」準拠
|ショクヒン セイブン ヒョウ : ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブン ヒョウ 2015ネンバン ジュンキョ
note 2016のページ数: 本表編7, 301p, 資料編371p
note 2017のページ数: 本表編7, 310p, 資料編384p
note 2018のページ数: 本表編8, 308p, 資料編377p
note 2019のページ数: 本表編18, 28, 362p, 資料編400p
note 2020のページ数: 本表編36, 28, 360p, 資料編416p
note 監修: 香川明夫(2017-)
note 文部科学省「日本食品基準成分表2015年版(七訂)」「同 追補2016年」「同 追補2017年」「同 追補2018年」準拠
note 2020表紙に「2019年における日本食品標準成分表2015年版(七訂)のデータ更新」準拠とあり
NCID BB29626285
text language code Japanese
author link 香川, 芳子(1931-)||カガワ, ヨシコ <AU10032568>
author link 香川, 明夫||カガワ, アキオ <AU10154483>
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.51
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC9:498.51
subject headings 食品 -- 便覧||ショクヒン -- ベンラン
subject headings 食品成分表||ショクヒンセイブンヒョウ