Ehime University Library

米の外観品質・食味 : 最新研究と改善技術

松江勇次編著. -- 養賢堂, 2018. <BB30290292>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-10 of about 10

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date Reservation
0001 Agricultural Lib. リザーブブック
616.2/KO 0312018067806 通常 0items
0002 Agricultural Lib. リザーブブック
616.2/KO 0312020007549 通常 0items
0003 Agricultural Lib. リザーブブック
616.2/KO 0312020007616 通常 0items
0004 Agricultural Lib. リザーブブック
616.2/KO 0312020007586 通常 0items
0005 Agricultural Lib. リザーブブック
616.2/KO 0312020007562 通常 0items
0006 Agricultural Lib. リザーブブック
616.2/KO 0312020007550 通常 0items
0007 Agricultural Lib. リザーブブック
616.2/KO 0312020007537 通常 0items
0008 Agricultural Lib. リザーブブック
616.2/KO 0312020007604 通常 0items
0009 Agricultural Lib. 開架-和図書
616.2/KO 0312020007598 通常 0items
0010 Agricultural Lib. リザーブブック
616.2/KO 0312020007574 通常 0items
No. 0001
Volumes
Library Agricultural Lib.
Location リザーブブック
Call No 616.2/KO
Material ID 0312018067806
Status 通常
Due Date
Reservation 0items
No. 0002
Volumes
Library Agricultural Lib.
Location リザーブブック
Call No 616.2/KO
Material ID 0312020007549
Status 通常
Due Date
Reservation 0items
No. 0003
Volumes
Library Agricultural Lib.
Location リザーブブック
Call No 616.2/KO
Material ID 0312020007616
Status 通常
Due Date
Reservation 0items
No. 0004
Volumes
Library Agricultural Lib.
Location リザーブブック
Call No 616.2/KO
Material ID 0312020007586
Status 通常
Due Date
Reservation 0items
No. 0005
Volumes
Library Agricultural Lib.
Location リザーブブック
Call No 616.2/KO
Material ID 0312020007562
Status 通常
Due Date
Reservation 0items
No. 0006
Volumes
Library Agricultural Lib.
Location リザーブブック
Call No 616.2/KO
Material ID 0312020007550
Status 通常
Due Date
Reservation 0items
No. 0007
Volumes
Library Agricultural Lib.
Location リザーブブック
Call No 616.2/KO
Material ID 0312020007537
Status 通常
Due Date
Reservation 0items
No. 0008
Volumes
Library Agricultural Lib.
Location リザーブブック
Call No 616.2/KO
Material ID 0312020007604
Status 通常
Due Date
Reservation 0items
No. 0009
Volumes
Library Agricultural Lib.
Location 開架-和図書
Call No 616.2/KO
Material ID 0312020007598
Status 通常
Due Date
Reservation 0items
No. 0010
Volumes
Library Agricultural Lib.
Location リザーブブック
Call No 616.2/KO
Material ID 0312020007574
Status 通常
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 米の外観品質・食味 : 最新研究と改善技術 / 松江勇次編著
コメ ノ ガイカン ヒンシツ・ショクミ : サイシン ケンキュウ ト カイゼン ギジュツ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 養賢堂 , 2018.2
physical description area viii, 478p ; 21cm
Volume Information
ISBN 9784842505633
variant titles 異なりアクセスタイトル:米の外観品質食味 : 最新研究と改善技術
コメ ノ ガイカン ヒンシツ ショクミ : サイシン ケンキュウ ト カイゼン ギジュツ
NCID BB25776843
text language code Japanese
author link 松江, 勇次(1951-)||マツエ, ユウジ <AU10116726>
classification Edible crops NDC8:616.2
classification Edible crops NDC9:616.2
subject headings 米||コメ