Ehime University Library

最新ワイン学入門

山本博監修. -- 河出書房新社, 2016. <BB30265394>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date Reservation
0001 Main Lib. 研究室-社会共創
588.55/SA 0312016082750 通常 0items
No. 0001
Volumes
Library Main Lib.
Location 研究室-社会共創
Call No 588.55/SA
Material ID 0312016082750
Status 通常
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 最新ワイン学入門 / 山本博監修
サイシン ワインガク ニュウモン
publication,distribution,etc.,area 東京 : 河出書房新社 , 2016.7
physical description area 344, vip : 挿図, 地図 ; 19cm
Volume Information
ISBN 9784309285818
variant titles 異なりアクセスタイトル:ワイン学入門 : 最新
ワインガク ニュウモン : サイシン
note 参考文献: p344
NCID BB21949994
text language code Japanese
author link 山本, 博(1931-)||ヤマモト, ヒロシ <AU10012068>
classification Science and technology NDLC:PA416
classification Food technology NDC9:588.55
subject headings ワイン||ワイン